Home » Tag Archives: бришење профили

Tag Archives: бришење профили

WhatsApp брише по 2 милиони профили месечно за да го спречи ширењето на лажните вести

WhatsApp веќе некое време се бори со зголеменото ширење на лажни вести, а за решавање на овој проблем пронаоѓа различни решенија со цел да се заштитат корисниците од дезинформации. Лажните вести пред само малку повеќе од две години не претставувале термин кој има широка примена, а сега на нив се ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365