Home » Tag Archives: Вибер

Tag Archives: Вибер

Viber ги претставува Viber Communities-заедници на 1 милијарда членови

Viber ја менува сцената на мега-групните четови со воведување на Viber Communities, заедница во која 1 милијарда членови може да се изразат во рамките на ист разговор. Viber, една од водечките глобални апликации за размена на пораки, вчера го објави лансирањето на Viber Communities  – со што стана прва апликација ... Read More »

Viber прославува 7 години бесплатно и безбедно поврзување на светот

Viber, една од водечките глобални апликации за размена на пораки, развиена од страна на компанијата Rakuten Viber, прославува седум години постоење – задржувајќи ја посветеноста на својата примарна цел – да ги поврзува корисниците безбедно и бесплатно, без оглед на тоа кои се и од каде доаѓаат. Корисниците на Viber ... Read More »

Viber воведе можност за бришење на испратените пораки

Мобилните апликации на Viber за iOS и Android оваа недела добија надградба која што донесе неколку новости. Како што пренесува SmartPortal.mk , главната новост е можноста за бришење на (погрешно) испратените пораки. Корисниците и досега ја имаа можноста да избришат одредена порака, меѓутоа истата се бришеше само од уредот на испраќачот ... Read More »

Предавањето на Atanas Raykov од Viber на фестивалот #Kaktus2015

Atanas Raykov, Генералниот менаџер за CEE во компанијата Viber, одржа предавање на фестивалот KAKTUS 2015 на тема „The Next Frontier of Communication“. “Длабоко веруваме во локализираниот пристап како и во директната комуникации со корисниците во рамки на нашите промотивни активности, така и во правец да им овозможиме да шират добри вибрации секаде околу себе ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365