Home » Tag Archives: волнен џемпер

Tag Archives: волнен џемпер

Познатиот моден бренд Гучи се извини за волнениот џемпер од 890 долари

Познатиот моден бренд „Гучи“ се извини за волнениот џемпер, кој наликува на „црномуресто лице“ и соопшти дека производот е повлечен од онлајн понудата и од продавниците. Во соопштението, „Гучи“ вели дека е посветен на разновидноста и смета оти тоа е „темелна вредност која треба целосно да се поддржи, да се ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365