Home » Tag Archives: вработува

Tag Archives: вработува

Оглас за работа во Публицис

Маркетинг агенцијата Publicis One Македонија објавува оглас за вработување на Event менаџер. Сите заинтересирани кандидати се покануваат да ги испратат своите Професионални Биографии (CV-a) најдоцна до 15.08.2018 на следнава е-маил адреса: jobs@publicis.com.mk Read More »

ЦрноБело Медиа вработува копирајтер

Бараме одговорен, креативен Instagram power user со познавање на техники за креирање на продажен content, одличен во CTA-s, познавање на e-mail маркетинг, Facebook маркетинг и основи на Google Advertising. * Работните активности ќе се извршуваат на англиски јазик  Опис на работни активности: Организација на content и оптимизација Креирање на брендиран ... Read More »

ИАБ Македонија вработува технички секретар

Здружението за Интерактивно огласување ИАБ Македонија (www.IAB.mk) вработува технички секретар на определен период од 6 месеци со можност за продолжување на работниот ангажман. Работниот ангажман ќе биде со половина работно време (4 часа) од понеделник до петок. Основни задачи: Координација на тековни активности и подготовка на состаноци на телата и ... Read More »

Агенцијата Division вработува

Маркетинг агенцијата Division од Скопје, го проширува својот тим со нов Дигитал маркетинг специјалист. Заинтересираните кандидати се покануваат да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk. Крајниот рок за аплицирање е: 10 мај 2018 година. Read More »

Дали сте „пироман“? Бургер Кинг ви нуди работа

Кампањата во Германија уште еднаш ја “распалува” опседнатоста на овај бренд со огнот Бургер Кинг има порака за младите луѓе во Германија кои сакаат да си играат со оган: Пријавете се за работа денес! Ланецот за брза храна повторно се врати на “жешките” теми во својата најнова кампања, со низа ... Read More »

Youtube вработува 10 илјади луѓе кои ќе ги прегледуваат содржините

Речиси 10 илјади луѓе ќе ги прегледуваат содржините кои ќе бидат објавувани на Youtube во 2018 година Youtube ги објави своите планови да вработи повеќе луѓе следната година за полесно да се цензурира непристојната содржина која се објавува на оваа мрежа. Компанијата веќе неколку години е под притисок од јавноста ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365