Home » Tag Archives: гасење на Фејсбук

Tag Archives: гасење на Фејсбук

Њујорк Тајмс рекламира на Фејсбук упатство за гаснење на профилите на оваа најголема социјална мрежа

Од редакцијата велат дека се занимаваат со оваа платформа бидејќи голема компанија со невообичаено голема моќ е фатена во средиштето на веројатно најголемите прашања на денешницата – приватноста и мешање во политиката Познатиот весник Њујорк Тајмс му плаќа на Фејсбук да објави водич за корисниците како да го избришат профилот ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365