Home » Tag Archives: годишен извештај на креативноста

Tag Archives: годишен извештај на креативноста

Фестивалот Cannes Lions го објави извештајот за креативноста на глобално ниво за 2018 година

Apple за прв пат е во Топ 20 клиенти, а дури девет нови агенции во листата Топ 20 се независни агенции Cannes Lions, меѓународниот фестивал на креативноста, го објави својот годишен извештај на креативноста на глобално ниво, кој дава детална анализа и пласман од натпреварувањата во 2018 година. Пласманите, кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365