Home » Tag Archives: гранд кафе

Tag Archives: гранд кафе

Новата ограничена серија од омиленото Гранд кафе Голд носи пријатни изненадувања за љубителите на кафето

На новите пакувања доминираат симболите на пријателство, гостопримство и љубов како трајни вредности кои стануваат многу поблиски со филџан квалитетно кафе Почитувајќи ги желбите на потрошувачите и секогаш нудејќи им повеќе од вкус, Гранд кафе лансираше на пазарот ограничена серија пакувања од својот најпопуларен производ – Гранд кафе Голд. Новата ... Read More »

Дедомразовците на Гранд кафе ги израдуваа Белграѓани

Српската метропола Белград, овој Новогодишен период се најде на маршрутата на пет весели Дедомразовци кои имаа “вообичаена задача“ да ги направат среќни своите сограѓани подарувајќи им  разни подароци и весел дух. Оваа маркетинг акција беше дел од активностите на “Гранд Кафе“ кои решија да го пренесат духот на Лапонија и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365