Home » Tag Archives: Диаверум

Tag Archives: Диаверум

Шведски Диаверум најавува: Нови инвестиции и врвен медицински третман за македонските пациенти на дијализа

Инвестиции во дополнително унапредување на медицинската услуга, едукација на стручен персонал и на пациентите и примена на најсовремената медицинска пракса во областа на третманот на бубрежно болните лица, е главниот фокус на шведската компанија Диаверум по нејзиниот влез во земјава. Како водечки давател на здравствени услуги за третман на бубрежно ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365