Home » Tag Archives: дивижн

Tag Archives: дивижн

CreativeVoice: Марко Стојановиќ (Division)

М365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? Па сметам дека имавме одлична година во која реализиравме повеќе квалитетни кампањи. Можеби најмногу би го издвоил лансирањето на Стоби Флипс, со кое го добивме првиот македонски бренд во вселената, ... Read More »

Трендот на сензационализам преточен во иновативна интегрирана кампања на пензиските друштва

Во изминатата недела сигурно сте налетале на некој сензационалистички наслов по социјалните мрежи поврзан со некој од познатите ликови на нашето поднебје, сте ги слушнале ударните вести на денот за тривијалните настани што се случуваат околу нас секојдневно или сте ја проследиле пензиската прогноза, која ја следи состојбата на пензиските ... Read More »

“Двеодолива комбинација“ – нова кампања за Чоко Стоби Флипс

Еден од омилените брендови во Македонија, Стоби Флипс на Витаминка, изненади со уште една своја кампања, овојпат за Чоко Стоби Флипс, наменета за помладата генерација, но и за сите љубители на слатките и квалитетни задоволства. Кампањата е дело на целокупниот тим на маркетинг-агенцијата Division, која стои зад многу успешни проекти поврзани ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365