Home » Tag Archives: дијана деспотов

Tag Archives: дијана деспотов

28-мо Бизнис Кафе: “Да правиме дела кои ќе имаат трајни вредности за генерациите кои доаѓаат“

Да направиме колку е можно повеќе убави работи, да се обидеме да направиме дела кои ќе имаат трајни вредности во иднина, за генерациите кои доаѓаат, вели Горан Јандреоски, директор на Агенцијата за цивилно воздухопловство (АЦВ). Тој беше еден од говорниците на 28. издание „Бизнис кафе – Македонија“ кое синоќа се ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365