Home » Tag Archives: домашна адреса

Tag Archives: домашна адреса

Страница за е-трговија доставува автомобили на домашна адреса

Carvana e-commerce успеа да го привлече вниманието во Њујорк со кеси за испорака какви што досега не сте виделе “За носење” во Њујорк е нешто сосема вообичаено, но граѓаните на овој огромен град останаа изненадени кога на улиците видоа автомобили во кеси за испорака натоварени на камионите на компанијата за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365