Home » Tag Archives: донаторска акција

Tag Archives: донаторска акција

Blue Friday – подароци и попуст во петок во Ми-Да Гранд Моторс

Синото во Ми-Да Гранд Моторс значи големи попусти и подароци на новите и половните возила. Во следните две недели до крајот на месецов, односно на 23. и 30. месецов Ми-Да Гранд Моторс организира Blue Friday – два петока исполнети со големи попусти и донаторска акција. И се со цел возилата ... Read More »

“Плати кафе со повик“ – донаторска акција во Хрватска

За несреќните случувања со поплавите во соседните земји Србија, Хрватска и БиХ , за жал, веќе сите добро знаете. Многу земји и поединци од Европа и светот во рамки на своите можности и желби се обидоа да помогнат преку донирање на финансиски средства и останати потребни материјални работи за погодените ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365