Home » Tag Archives: Д фестивал

Tag Archives: Д фестивал

Гостите на “Д фестивал” непречено сурфаа на мрежата на Вип

  Посетителите на добро познатиот “Д фестивал” што се одржа во Дојран сурфале на 4Г мобилен интернет двојно повеќе од минатата година, велат извори од телекомуникациската компанија Вип. Врвната организација на фестивалот беше провокација за младите луѓе да ги споделуваат своите доживувања со своите пријатели и следбеници на социјалните мрежи ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365