Home » Tag Archives: експерти

Tag Archives: експерти

Работи кои мора да ги разгледате пред секое појавување на ТВ интервју

Постои доста јасна разлика кога на телевизија се појавува лице кое нема медиумски тренинг и лице кое веќе е спремно. Сепак, немањето искуство во јавните настапи, не мора нужно да значи лош настап….секако доколку се почитуваат неколку базични правила.  Подгответе се добро и темелно за изненадувањата Пред да се појавите на ... Read More »

Лекции научени од најголемите PR кризи во 2016 година

Како што напишал Шекспир во ‘’Бурата’’, чин 2, сцена 1, “Она што е минато е водилка.” Во  Washington, оваа изрека е гравирана на статуата со назив Иднина која се наоѓа пред Националниот Архив. ‘’Тие кои не се сеќаваат на минатото се осудени да го повторуваат’’, напишал филозофот, романсиер и поет ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365