Home » Tag Archives: еМагазин

Tag Archives: еМагазин

MediaVoice: Силвана Жежова (eMagazin)

М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? Успешна и турбулентна. Го држиме темпото на раст од минатите години. Секое помрднување од место и со еден направен исчекор, е успех. А во 2018 година направивме неколку такви чекори. Прославивме пет години постоење, ... Read More »

еМагазин прославува 2 години постоење!

еМагазин еден од најдобрите македонски интернет медиуми денеска прославува 2 години постоење во македонскиот интернет етер. Составен од тим на професионални новинари и претходно познати на јавноста како повеќекратни добитници на различни стручни признанија, кога пред две години стартуваше беше вистинско освежување како прв македонски електронски магазин кој во континуитет третира не-секојдневни теми ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365