Home » Tag Archives: емаил маркетинг

Tag Archives: емаил маркетинг

Email Hunter – Со една алатка до сите емаил адреси !

„Маркетинг алатка на денот“ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските стартапи и маркетинг ентузијасти со корисните алатки кои можат да ги користат во делот на маркетингот. Оваа иницијатива е нa brainster заедницата. Замислете времето кое секојдневно го минувате барајќи информации за контакт да биде ... Read More »

Email маркетинг и основни прашања кои бараат одговор

Автор на текстот: Д-р Драган Шутевски, основач и CEO на Шутевски Консалтинг. Текстот првично е објавен на Претприемач.ком Темата за email маркетинг е доста интересна особено поради фактот што секојдневно примаме огромен број на email пораки од кои повеќето воопшто не сме ги ни побарале. Сепак знам дека се обидуваме да бидеме фокусирани и ... Read More »

Email Маркетинг Vs. Социјални медиуми – Што е подобро да се користи?

Дебатата што го разгледува прашањето кој е подобар во битката Email Маркетинг Vs. Социјални медиум се води подолго време и неспорно е дека има голем број подржувачи на двете страни кои без двоумење ќе го посочат нивниот “фаворит“ за алатка која е поефикасна и на која и даваат предност во своите ... Read More »

Email маркетингот победи – повторно !

Во новото истражување, спроведено од Lyris и Economist Intelligence Unit , уште еднаш се потврди фактот дека иако ние маркетерите уживаме да пишуваме блог постови, да се “занимаваме“ со социјални медиуми и мобилни трендови….стариот добар “email маркетинг“  сеуште rules…или на нашки “е закон“ кога станува збор за канал кој влијае на продажбата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365