Home » Tag Archives: Ендру Блејк

Tag Archives: Ендру Блејк

Самсунг отвара Глобални центри за вештачка интелигенција во Велика Британија, Канада и Русија

Покрај истражувачките центри во Кореја и САД, Самсунг ќе има пет центри за вештачка интелигенција ширум светот посветени на истражување на целосниот потенцијал на оваа технологија   Научниот центар на Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd.) за истражување и развој на продукти – “Samsung Research” ги објави своите планови ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365