Home » Tag Archives: еспресо

Tag Archives: еспресо

Интервју со Никола Илиевски менаџер во А&Е Груп дистрибутери на Tonino Lamborghini во Македонија

M365: Кој е Никола Илиевски и како настана соработката со Tonino Lamborghini? Никола: Никола Илиевски е дипломиран економист при Универзитетот Американ Колеџ Скопје на смер Маркетинг и е на крај на своите постдипломски студии на истиот универзитет и смер. Соработката со Tonino Lamborghini започнува преку проектот за редизајн на амбалажите ... Read More »

Tonino Lamborghini – симбол на италијанската кафе-култура

Премиум еспресо за вистинските љубителите на кафе Има нешто во самиот чин на пиење кафе што причинува особено задоволство.  Токму затоа луѓето со векови го негуваат ритуалот на пиење кафе, затоа што овој посебен топол напиток не одвојува за миг од обичноста на секојдневието. Култот кон кафето што го изградија ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365