Home » Tag Archives: Етихад Ервејс

Tag Archives: Етихад Ервејс

Етихад Ервејс, националната авио-компанија на Обединети Арапски Емирати наградена за најдобар однос со корисниците на социјалните мрежи

Абу Даби – Етихад Ервејс, националната авио-компанија на Обединетите Арапски Емирати, прогласена е за најдобра авио компанија во категоријата „однос со корисниците на социјалните медиуми“ на доделувањето на Simpliflying наградите за 2018 година. Авио-компанијата доби пофалби и во категоријата “најдобра употреба на инфлуенсери“. Наградите оддаваат признание за извонредност и иноваци ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365