Home » Tag Archives: заборавени звуци

Tag Archives: заборавени звуци

Музеј кој ги чува заборавените звуци

Во светот, постојат безброј видови на музеи, од оние класичните каде што можете да погледнете слики, скулптури и инсталации, па сѐ до оние необичните. Еден таков необичен музеј е онлајн “музејот” кој е посветен на зачувување на звуците. Старите објекти и технологии веќе се наоѓаат во некои музеи, но она ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365