Home » Tag Archives: заедници

Tag Archives: заедници

Viber ги претставува Viber Communities-заедници на 1 милијарда членови

Viber ја менува сцената на мега-групните четови со воведување на Viber Communities, заедница во која 1 милијарда членови може да се изразат во рамките на ист разговор. Viber, една од водечките глобални апликации за размена на пораки, вчера го објави лансирањето на Viber Communities  – со што стана прва апликација ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365