Home » Tag Archives: Ивана Парчетиќ Митиќ

Tag Archives: Ивана Парчетиќ Митиќ

Форум #IZAZOV2019 на 25 и 26 март во Белград!

Јубилејниот, петти по ред, регионален форум на комуникациски лидери – IZAZOV 2019 ќе се одржи на 25 и 26 март во хотел Hyatt Regency во Белград, под слоганот “Вистина или предизвик”. Се работи за интерактивен бизнис настан, прв од ваков вид во регионот, наменет исклучиво за професионалци од областа на ... Read More »

#KAKTUS2018: „Идејата е ништо без реализација“

На 12 и 13 ноември, во хотелот Hyatt Regency во Белград, Marketing Mreža го организира четвртиот по ред Фестивал за интегрирани комуникации – KAKTUS 2018. Под овогодинешното мото „Идејата е ништо без реализација!“, акцентот на фестивалот ќе биде ставен на квалитетните и вонвременски изведби, без кои ниедна идеја не би ... Read More »

#KAKTUS2017: Фестивал на интегрирани комуникации на 1 и 2 ноември во Белград

Порталот Marketing mreža на 1 и 2 ноември во хотелот Crowne Plaza во Белград го организира третиот по ред национален фестивал на интегрирани комуникации – KAKTUS 2017. Под овогодишниот слоган “Look SHARP. Think SHARP“, акцентот на фестивалот ќе биде на интеграцијата, но и на различните, „остри“ идеи, кои излегуваат од ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365