Home » Tag Archives: Иван Чепелак

Tag Archives: Иван Чепелак

Креативниот оддел на McCann Загреб доби големо засилување

“Се радувам на позитивната и инспиративна атмосфера која веќе некое време се развива во нашиот мал адвертајзинг свет“ – вели новиот креативен директор на McCann Загреб. Иван Чепелак е новиот креативен директор во McCann Загреб. Се работи за многу искусен експерт кој ги помина последните 11 години, прво како копирајтер, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365