Home » Tag Archives: извини

Tag Archives: извини

Познатиот моден бренд Гучи се извини за волнениот џемпер од 890 долари

Познатиот моден бренд „Гучи“ се извини за волнениот џемпер, кој наликува на „црномуресто лице“ и соопшти дека производот е повлечен од онлајн понудата и од продавниците. Во соопштението, „Гучи“ вели дека е посветен на разновидноста и смета оти тоа е „темелна вредност која треба целосно да се поддржи, да се ... Read More »

Фејсбук се извини поради цензурата на Венера од Вилендорф

Фејсбук има политика која не дозволува голотија на нејзините страници Фејсбук се извини за неодамнешната цензура на Венера на Вилендорф, мала статуа која се смета за ремек-дело на палеолитската уметност. “Се извинуваме за оваа грешка и му дозволиме на корисникот да ја објави“, изјави портпаролката на Фејсбук. Од Природонаучниот музеј ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365