Home » Tag Archives: Интегрирани комуникации

Tag Archives: Интегрирани комуникации

Биди оригинален, подобар од другите и дај се` од себе!

Жарко Вељковиќ, креативен директор и претседател на жирито за доделување на националните награди на Србија, KAKTUS 2017, зборува колку пазарот на маркетинг комуникации во Србија е навистина интегриран, кои трендови ќе ја одбележат 2017 година, но и во која мера нашите агенции и клиенти се навистина спремни за храбри и ... Read More »

Интегрираните комуникации се многу важни за позиционирање на брендот!

(РЕГИОН) – Нешто повеќе од половината учесници на фестивалот KAKTUS 2016 (54,5%) сметаат дека квалитетот на интегрираните кампањи во Србија е на релативно добро ниво. Сепак, секој трет испитаник (31,8%) смета дека квалитетот на интегрираните кампањи е релативно лош, покажа најновото истражување на Marketing mreža, која во соработка со агенцијата ... Read More »

Viber, Google, IBM и iSOCIA гости на фестивалот #KAKTUS2015 во Белград

На 29 октомври во Белград, Marketing mreza го организира првиот национален Фестивал на интегрирани комуникации – КАКТУС 2015. Фестивалот под слоганот „ Идеите кои опстануваат“, ќе понуди богата и интересна програма од различни области на интегрирани комуникации, како и преглед на најновите светски трендови. Дневниот конференциски дел на фестивалот се ... Read More »

Утре во Скопје се оддржува AllWeb – конференција за интернет маркетинг и online ПР

allweb konferencija

Утре (Петок) 15.11.2013, во Скопје сити хол со старт од 9:00 часот, ќе започне втората AllWeb конференција за интернет маркетинг и online ПР, на тема „Интегрирани комуникации“. Поттикнати од минатогодишниот успешен настан и за оваа година организаторите NewMedia.mk, најавуваат програма која ќе понуди квалитетна дискусија и задирање во с’ржта на успешното ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365