Home » Tag Archives: кампања со деца

Tag Archives: кампања со деца

„Дали штркот навистина ги носи децата?“ – кампања која покажува каква моќ добиваат децата преку гласовното пребарување на интернет

    Деновите кога на децата им се кажува нешто „за нивно добро“ и тврдењето дека се работи за „факт“ се’ повеќе изгледа дека станува дел од минатото преку лесниот пристап до инфорамции на интернет, што на децата им овозможува да „проверуваат факти“ во врска со скоро се’, вклучувајќи и ... Read More »

McCann Белград и Delhaize Србија: ако кампањата е наменета за деца, тогаш е најдобро деца и да ја креираат

Креативците велат дека супер е кога имате прилика да креирате кампања за супер производ, посебно кога се работи за производ каков што е СуперРучек на компанијата Delhaize Србија. Од неколку причини. Прво, СуперРучек има супер вкус. Второ, од гледна точка на хранливост, СуперРучек е супер оброк. И на крај, но ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365