Home » Tag Archives: Кански фестивал 2018

Tag Archives: Кански фестивал 2018

Најдобрите светски outdoor кампањи 2018 (3)

Преглед на најдобрите светски outdoor кампањи од овогодишниот Кански фестивал на креативноста кои освоиле Гранд при или златна награда   KFC Hong Kong, “Hot & Spicy” Агенција: Ogilvy Hong Kong, Illusion Bangkok Земја: Кина 2. Stabilo Boss Highlighter Pen, “The Remarkable…” Агенција: DDB Group Düsseldorf Земја: Германија 3.Гранд При: Comedy ... Read More »

Заврши Кански фестивал 2018

Во петокот заврши 65 Кански фестивал, најголемиот адвертајзинг фестивал и се доделени наградите во уште 5 категории – Titanium, Glass, Sustainable Developmant, Creative Efectiveness и Film Агенцијата HOST/HAVAS Сиднеј освои уште две Гранд При награди и тоа во категориите Sustainable Development Goals и Titanium за кампањата Palau Pledge,која е креирана ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365