Home » Tag Archives: Катерина Хаџи-Ангелеска Начевска

Tag Archives: Катерина Хаџи-Ангелеска Начевска

Катерина Хаџи-Ангелеска Начевска добитничка на признанието PRO PR Awards

Организацискиот одбор  на PRO PR конференцијата, во склоп на која делува и Комисијата PRO PR Awards,  денес ги објави имињата на добитниците на признанијата PRO PR Awards во категориите PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager и  PRO PR Awards. PRO PR Vision City е наменета за градот во земјата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365