Home » Tag Archives: Конференција за дигитална транформација

Tag Archives: Конференција за дигитална транформација

МАСИТ најавува два големи настани: Конференција за дигитална транформација и Форум за регулатива на ИКТ индустрија

Глобалната дигитализација во целост ги презема сите процеси на секојдневното функционирање, како во Македонија, така насекаде и во светот, со што  предизвикува постојани промени и потреба за прилагодувања со радикална брзина. За начините и моделите на соочување и имплементирање на овие промени, ќе говорат бројни еминентни имиња од ИКТ индустријата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365