Home » Tag Archives: корпоративна платформа

Tag Archives: корпоративна платформа

Важни се луѓето: Нова корпоративна платформа на Халкбанк

Како продолжение на видеосеријалот под наслов „Што е важно“, каде што во повеќе различни ситуации гледаме празни сцени во кои клучно недостасува, Халкбанк ја објави својата најнова корпоративна платформа „Важни се луѓето“, со која дава одговор дека токму луѓето се оние без кои секојдневието едноставно не е можно. Преку оваа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365