Home » Tag Archives: крал на Инстаграм

Tag Archives: крал на Инстаграм

Икеа подготви трон за новиот крал на Инстаграм во духовит пост

Додека на интернет кружат вести за познатото јајце кое ја надмина Кајли Џенер и ја презеде титулата на најлајуван пост на Инстаграм, Икеа уште еднаш го покажа својот препознатлив хумор. На нашите читатели Икеа веќе добро им е позната како една од компаниите кои ја следат поп културата, па кога ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365