Home » Tag Archives: креативни директори

Tag Archives: креативни директори

Најдобрите реклами на Супербол по избор од креативните директори на I&F Group

Како дел од рекламниот блок за време на Супербол, некои реклами се истакнаа и издвоија. Погледнете го изборот на најдобрите реклами според мислењето на креативните директори на агенциите McCann во рамките на I&F Група, заедно со кратко објаснување на нивниот избор. Амела Барлов, арт директор, McCann Сараево “Michelob ULTRA – ... Read More »

Cannes 2015 : Агенцијата 180LA пријави проекти со кои им понуди работа на креативните директори во жири комисиите

Да речеме дека случајно Ви е потребен нов креативен директор. Каде можете да ги најдете најдобрите ? Се разбира дека во некоја од жири комисиите на Cannes Lions. Се што треба е само да им пристапите правилно за да ја следат внимателно Вашата понуда…..хм….хм…. “..а да им пријавиме проект/оглас за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365