Home » Tag Archives: кремирање

Tag Archives: кремирање

„Живот пред пепел“-кампања против стигмата за донирање органи во Индија

Околу 5 милиони луѓе умираат годишно во Индија поради недостаток на органи за трансплантација. И покрај свесноста на јавноста за овој проблем, дискусиите се главно ограничени во рамки на болниците, а бројот на донации на органи продолжува да биде низок. Со цел да се надмине овој проблем, The Social Street ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365