Home » Tag Archives: курир

Tag Archives: курир

Истражување: Колку пари од реклами заработуваат порталите во Македонија?

Најголем предизвик при изработката на оваа анализа и пресметка ни претставуваше фактот да определиме кои портали ќе ги вклучиме во естимацијата имајќи го во предвид фактот што на пазарот има повеќе од 100 интернет медиуми кои се борат за парче од огласувачкиот колач во Македонија. Голема помош добивме од најголемите ... Read More »

Белграѓани ќе може да ги читаат топ вестите на денот директно на билборди !

Освем на Вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон, вестите на српски Курир, отсега ќе може да се следат и на вкупно 36 билборди на 27 најфрекфрентни локации низ Белград. Курир во соработка со компанијата Multu Vision, го реализираше проектот со кој од минатиот четврток, топ вестите од порталот Kurir-info.rs ќе се ... Read More »

Народна и Тутунска банка најзастапени во медиумите од минатата недела

Според податоците на Пресклипинг, во изминатата недела, најмногу за банките објавувале интернет порталите кои објавиле дури 162 објави од вкупно 212 информации во сите медиуми. Најзастапена банка на интернет порталите била Народна банка а додека со најголем број на објави на телевизија и радио минатата недела беше Тутунска банка.  Во весниците ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365