Home » Tag Archives: ламба

Tag Archives: ламба

Познатата реклама на Икеа доби продолжение после 16 години-овој пат со среќен крај

Новиот спот ја заокружува оригиналната приказна, овој пат фокусирајќи се на повторното користење и одговорно трошење, истовремено изразувајќи пофалби за квалитетот на брендот Во 2002 година, Икеа Канада сними реклама со тажна приказна за една скромна столна ламба. Овај, денес култен спот, кој изворно го режираше славниот Спајк Џонс, го ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365