Home » Tag Archives: лендинг страница

Tag Archives: лендинг страница

Зошто на твојот маркетинг му е неопходна лендинг страна?

Автор: Благој Ѓелевски, Tivius Productions Иако многумина ја поистоветуваат, лендинг страна не е исто што и веб страна. Точно е дека лендинг страната е дел од самата веб страна, но е многу различна по концепт и функција. Во суштина повеќето бизниси имаат веб страни, но немаат лендинг страни. Ако имаш сопствен ... Read More »

Предностите на успешна лендинг (landing)страница

Автор: Цветанка Јошева, Дигитал маркетинг менаџер на Represent Communications Скопје Кога се обидувам да се навратам наназад низ времето, на почетокот од мојата кариера, кога почнав да работам во сферата на дигиталниот маркетинг, се присетувам како во комуникација со агенциите (во тоа време бев од страна на клиентот) многу тешко ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365