Home » Tag Archives: локални бизниси

Tag Archives: локални бизниси

Facebook започнува партнерство со Httpool за поддршка на локалните бизниси во Балканскиот регион

Facebook и Httpool со задоволство го најавуваат стратешкото партнерство во Балканскиот регион. Httpool стана официјален партнер за препродажба на Facebook на Балканот, вклучувајќи ги Бугарија, Хрватска, Србија и Словенија. Facebook ја препознава можноста ова долгорочно партнерство да им користи на локалните агенции и огласувачи, за тие да допрат до побројни ... Read More »

Нов продукт на Facebook за локален адвертајзинг кој таргетира и следи потрошувачи преку агрегирани податоци

И покрај тоа што неодамна Фејсбук откри дека неговите адвретајзинг продажби се зголемиле за 45% во годината, односно 4.3 милијарди долари во третиот квартал, сепак несомнено е дека би сакал да има поголем удел во маркетинг буџетите на локалните бизниси. Техолошкиот гигант објави дека ќе лансира два нови производи за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365