Home » Tag Archives: маркетинг координатор

Tag Archives: маркетинг координатор

Оглас за Маркетинг координатор

MyWorld Macedonia објавува оглас за вработување на Маркетинг координатор. Огласот е активен до 11.01.2019 година и оригинално е објавен на Кариера.мк Tвои одговорности: Развивање и управување на маркетинг стратегиите на Cashback World Македонија Менаџирање на угледот на брендот и одржување на комуникација на социјалните медиуми Управување на кампањи за време ... Read More »

Оглас за Маркетинг координатор

Националната телевизија ТВ21, има потреба од комуникативна, преставителна, енергична и амбицизна личност за следната позиција: Маркетинг координатор Потребни квалификации:  Високо образование, Познавање на англиски јазик (пожелно и познавање на албански), Познавање на MS Office (Word, PPP, Excel), Задолжително претходно работно искуство во областа на маркетинг и комуникации со клиенти. Потребни вештини:  ... Read More »

Fashion Group вработува маркетинг координатор

Fashion Group  има потреба од маркетинг координатор ангажиран на определено време. Кандидатот потребно е да има: – Високо образование од сферата на маркетингот. – Основно познавање на основните маркетинг техники и специјалности (реализација на маркетинг планови, осмислување на едноставни маркетинг проекти, координација на планираните проекти, комуникација со добавувачи на различни ... Read More »

Нептун вработува маркетинг координатор

Трговското друштво за промет на големо и мало, производство и услуги НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје (ул.”Качанички пат”, бр.56, Скопје, телефонски број 02/2656 737) распишува оглас за вработување на: МАРКЕТИНГ КООРДИНАТОР Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: ВСС; Најмалку 2 години работно искуство на исти или слични работни задолженија. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365