Home » Tag Archives: маркетинг-менаџер

Tag Archives: маркетинг-менаџер

Оглас за маркетинг менаџер во Зегин

Една од најголемите компании за продажба на лекови во државата, Зегин ДОО Скопје, објави оглас за вработување на маркетинг менаџер, кој ќе биде задолжен за планирање, организирање, водење и контрола на маркетингот на компанијата; проверка, одобрување и надгледување на медиа планови и реализација на рекламни кампањи; одредување комуникациска стратегија и ... Read More »

Оглас за маркетинг менаџер

Агенцијата за вработување Декра, во име на својот клиент Тинекс МТ ја огласува ново отворената позиција: маркетинг менаџер. ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги. Со повеќе од 1300 вработени, ... Read More »

Пивара Скопје вработува Shopper Marketing Manager

Пивара Скопје има две отворени работни позиции исполнети со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Квалификации: Висока стручна подготовка – (BSc) општествени науки, предност Маркетинг; Најмалку три години работно искуство во областа на маркетинг, предност индустријата „FMCG“; Работно искуство во раководење со развојни програми за маркетинг и проектен ... Read More »

Оглас за вработување на маркетинг менаџер

Објавува оглас за пополнување на работната позиција: Маркетинг менаџер Рок за пријавување: 31.07.2018 Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон нашите корисници. Позицијата вклучува: Развивање на маркетинг стратегија во ... Read More »

Skopje East Gate вработува маркетинг менаџер

Новиот шопинг мол кој наскоро ќе биде отворен во Скопје, “Skopje East Gate“ вработува маркетинг-менаџер кој ќе биде задолжен за комуникациските активности на молот. Аплицирањето е отворено до 18.03.2018, а кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите во огласот се поканети да аплицираат на следнава е-маил адреса: careers@seg.mk Огласот оригинално е објавен на Кariera.mk, каде ... Read More »

Sport M вработува Маркетинг менаџер

Sport M вработува МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР  Дали си ти следниот МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР во Sport M? Вештини и знаења кои треба да ги поседува секој оној кандидат кој сака да аплицира за оваа отворена работна позиција: – Минимум 2 години искуство во маркетинг – Познавање на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и Adobe InDesign – ... Read More »

Пивара Скопје вработува маркетинг-менаџер за безалкохолни пијалоци

ОГЛАС ЗА РАБОТА: МАРКЕТИНГ-МЕНАЏЕР ЗА БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ / ПИВАРА СКОПЈЕ Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: Висока стручна подготовка ВСС Најмалку 5 години работно искуство во областа на маркетингот или најмалку 2 години искуство во FMCG-индустријата Мотивација за работа ... Read More »

Да се запознаеме со… Јасмина Масри

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со нашите читатели. Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365