Home » Tag Archives: Марко Костадиновски

Tag Archives: Марко Костадиновски

PR Voice: Марко Костадиновски (Why Not Communications)

М365: Како ја оценувате 2018 за вашата ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Изминатата година според мене беше турбулентна.  Цело време работите како да беа во исчекување од политичката ситуација која ја одбележа. Очекувањата во нашата компанија како и секогаш се големи, но плановите сепак ... Read More »

Why Not Communications стана дел од светската мрежа на агенции за односи со јавност Nextlaw Public Affairs Network

Nextlaw спојува илјадници компании  низ светот во повеќе од 100 држави Вај Нот Комуникации е првата агенција за односи со јавност од Македонија која стана членка на светската мрежа Nextlaw Public Affairs Network.  Глобалната мрежа вклучува околу 60-на компании за односи со јавност во повеќе од 100 држави во светот. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365