Home » Tag Archives: мачки

Tag Archives: мачки

KFC стримуваше 4 часа како мачки се качуваат по фигура од основачот – 700,000 луѓе го гледаа

Kentucky Fried Chicken, или популарно KFC, е како она дете со кое растевте што сакаше да проба се’. Колку чудно и да изгледаат некои од триковите на брендот, методот на привидно лудило очигледно успева и помага во зголемувањето на приходите на ланецот ресторани за брза храна. Ако некој ви кажеше ... Read More »

44% од милениумците гледаат на своите домашни миленици како на деца

Милениумците го одолговлекуваат бракот и започнуваат семејства подоцна во својот живот, но постои едно нешто за кое не чекаат: нивното прво домашно милениче. За многумина на возраст од 20 до 36 година, крзнените животинчиња се многу повеќе од слатки придружници – тие се ‘деца за почетници’. Едно скорешно истражување од ... Read More »

Сите реклами во Лондонската подземна станица заменети со слики од мачки

Доколку пристигнете на станицата Clapham Common tube station, можете да добиете претстава дека овие наши крзнени пријателчиња ^^ платиле за ваков маркетинг и се спремни за светска доминација :) Нема да бидете далеку од својата претпоставка затоа што ова е дело од проектот на CATS. Но за наша среќа ова ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365