Home » Tag Archives: медиа агенции

Tag Archives: медиа агенции

Унгарската влада сака да ги укине медиа бонусите за тамошните маркетинг агенции

Унгарската влада на дневен ред за следната недела предлага собранието да донесе закон со кој ќе им се забрани на адвертајзинг агенциите да склучуваат договори со медиските групации за користење на бонуси при реализација на медиа плановите. Предлог законот се планира да биде во сила од почетокот на 2016 година и ... Read More »

Во пресрет на 16-тата SEMPL конференција

Земете го Вашиот роковник и со црвено пенкало подвлечете ги датумите 27-ми и 28-ми ноември. Тоа се деновите кога се одржува своевидното финале на креативните фестивали од регионот, по 16-ти пат во Порторож, Словенија ќе се случува SEMPL , најголемата конференција за медиски трендови во Адриатик регионот. Ако на SEMPL ... Read More »

Кои се водечките медиа, маркетинг и ПР агенции во Србија според финансиските резултати за 2013 година ?

Магазинот Taboo од Србија, традиционално и оваа година ги објави првичните финансиски резултати од работата на медиа, маркетинг и ПР агенциите кои работат кај нашиот северен сосед со посебен преглед на остварените приходи, нивната добивка, бројот на вработени и нивна компарација со претходните две години. Колку за орентација да забележеме ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365