Home » Tag Archives: медиски издавачи

Tag Archives: медиски издавачи

Твитер и Снепчет се борат за внимание од медиските издавачи

Откако Фејсбук објави дека новиот изглед news feed-от ги става во втор план содржините од медиумите и компаниите, Твитер и Снепчет се обидуваат да ја пополнат настанатата празнина и да доведат корисници на медиските сајтови. Најавата на Фејсбук, која предизвика бран на паника помеѓу медиумите кои се потпираат на оваа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365