Home » Tag Archives: менаџер

Tag Archives: менаџер

Отворени две менаџерски работни позиции во ITLogistics

Како резултат на новото партнерство со Better Dice Casino, компанијата ITLogistics од Скопје објави оглас за вработување на еден Менаџер за односи со клиентите (Customer Relations) и еден Менаџер за корисничка поддршка (Customer Support). Според објавениот оглас, кандидатите треба да бидат добро организирани, да имаат силен интерес за дигиталниот маркетинг и ... Read More »

Оглас за маркетинг менаџер

ОГЛАС ЗА МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР  за брендовите: Martini, Grey Goose, Bacardi, Bombay Sapphire, Dewar’s & Eristoff Квалификации: Универзитетско образование (Економија, Бизнис администрација или Маркетинг) Најмалку 3 години работно искуство на иста или слична позиција Одлично познавање на англиски јазик Одлично познавање на MS Office Искреност, отвореност, однесување со почит, насоченост кон ... Read More »

Овој четврток ново издание на Бизнис Кафе Македонија!

Г- дин Горан Глигоровски  – Генерален директор на Л.И.Ф.Е, Г-ѓа Валентина Тасева – Генерален директор на Семос Едукација и Г- дин Лазар Ѓуров – Основач и претседател на Институт СИМБИОТИКА ќе бидат гости на новото 29-то издание на Бизнис Кафе Македонија, кое ќе се оддржи во четврток 31.05. во Next Bar & Food  (поранешно Every day) во ... Read More »

Webit.Festival 25-26 Април, Софија –фестивал на настани коj не би сакале да ги пропуштите!

Нашиот живот е подинамичен од било кога во минатото и секој нов ден е се поразличен од претходниот. Во светот на бизнисот, оваа нова брзина на работење е и предност или недостаток во зависност од тоа која е способноста на компанијата да се адаптира на социјалните и економските промени и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365