Home » Tag Archives: Мерс

Tag Archives: Мерс

Марс се ребрендира со слоганот “Tomorrow starts today“

Во рамките на новото ребрендирање, компанијата сака да ја комуницира разновидноста на своите производи и да се оддалечи од корените Марс започна проект за ребрендирање во рамките на кој сака да се оддалечи од корените на компанијата во кондиторската индустрија, со цел подобро одразување на широката палета на нивните производи ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365