Home » Tag Archives: Ми-Да Гранд Моторс

Tag Archives: Ми-Да Гранд Моторс

Форд Македонија исполни новогодишни желби на децата од домовите без родители

Децата згрижени во групни домови за справување со воспитно – социјални предизвици со воодушевување ја примија донацијата во техника и опрема обезбедена од Форд Македонија. Неизмерна радост завладеа кога децата видоа дека донацијата се состои од опрема што сами ја посочија како потребна за да го олесни секојдневието во домовите. ... Read More »

Blue Friday – подароци и попуст во петок во Ми-Да Гранд Моторс

Синото во Ми-Да Гранд Моторс значи големи попусти и подароци на новите и половните возила. Во следните две недели до крајот на месецов, односно на 23. и 30. месецов Ми-Да Гранд Моторс организира Blue Friday – два петока исполнети со големи попусти и донаторска акција. И се со цел возилата ... Read More »

Пристигна новиот Ford Focus во Македонија

  Новиот Ford Focus пристигна во салонот на Ми-Да Гранд Моторс. Откако пред неколку месеци ја имаше светската премиера, новиот адут на Ford во Ц-сегментот на возила, Ford Focus сега e достапен и за македонските купувачи. Компанијата Ми-Да Гранд Моторс, овластениот увозник за Ford возилата во Македонија, го донесе првиот ... Read More »

Денови на одговорност и доверба

Сината боја како боја на небото и морето, поврзана со суштината и стабилноста, симболизира доверба, лојалност и верување. Луѓето што ја сакаат оваа боја се дефинираат како мудри и разумни. Токму како и карактерот на „синиот овал“, сината боја применета во светот на автомобилизмот ја опишува смислата на животот и ... Read More »

Вратена во полн сјај фиестата од 1976 година

Вистинско уживање во глетката. Најстарата Форд Фиеста во Македонија го доби својот нов лик, благодарение на македонскиот импортер на Форд- Ми-Да Гранд Моторс, како една необична активност по повод кампањата за четириесет годишнината од постоењето на Фиеста – „Потрага по најстарата Фиеста во Македонија“. Пред пет месеци во салонот на ... Read More »

Интервју со Предраг Николовски, маркетинг и односи со јавност во Ford: “Јавноста вреднува вистински брендови“

Денешен гостин на Маркетинг365 е Г-дин Предраг Николовски, раководител на одделот за маркетинг и односи со јавност во компанијата Mи-Да Гранд Моторс која е овластен и ексклузивен импортер на возилата Ford во Македонија. Повеќе за неговите предизивици како прв човек кој се грижи за еден од најпознатите и најкупувани автомобилски брендови во државава, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365