Home » Tag Archives: Морган Фримен

Tag Archives: Морган Фримен

Виза ги повлече рекламите во кои се појавува Морган Фримен

Компанијата за кредитни картички Виза, во петокот објави дека ќе престане со емитување на рекламите во кои се појавува Марган Фримен, после наводите дека познатиот глумец сексуално вознемирувал неколку жени. Свесни сме за обвиненијата против г. Фримен. Во овој момент, Виза ќе ги суспендира рекламите во кои се појавува актерот ... Read More »

Морган Фримен и Питер Динклиџ во „огнено-ледена реклама“

Двајца одлични актери пеат плејбек на песните на Миси Елиот и Баста Рајмс Претходно овој месец, PepsiCo објави дека Морган Фримен и Питер Динклиџ ќе се соочат во нова едноминутна реклама за Супер Боул, во која ќе ги претстават новите вкусови на Mountain Dew и Doritos. Но, тие не објаснија ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365