Home » Tag Archives: М365

Tag Archives: М365

Интервју со Стојче Стаменковски, претседател на РСБСП – “најкреативната“ институција во Македонија!

Денешен гостин на Маркетинг365, е Г-дин Стојче Стаменковски, претседател на РСБСП (Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата), институцијата која изминатиов период реализираше неколку одлични едукативни кампањи кои имавме можност да ги пренесеме и нашиот портал. Повеќе за тоа како оваа институција гледа на континуираната комуникација со граѓаните преку ... Read More »

Маркетинг365 прогласен за “Најдобар блог во Македонија за 2015 година“

Ние ја имаме НАЈДОБРАТА читателска публика на светот !  Вашиот Маркетинг365 е прогласен за “Најдобар блог во Македонија за 2015 година“ во рамки на изборот “Сајт на Годината“ на свечената манифестација која се оддржа синоќа во фоајето на МОБ во Скопје. Организатори на манифестацијата која се одржа по шести пат се агенцијата Media Solutions ... Read More »

M365 со награда во категоријата “Најдобар бизнис информативен веб сајт“ во Македонија

Маркетинг365 го освои второто место во категоријата “Најдобар бизнис информативен сајт“ во Македонија во рамки на изборот “Сајт на Годината“ на свечената манифестација која се оддржа синоќа во фоајето на МОБ во Скопје. Организатори на манифестацијата се агенцијата Media Solutions и системот за online реклами keep an eye, под покровителство на Претседателот на ... Read More »

Интервју со Барбара Крајнц – генерален директор на словенската огласувачка комора

Како што веројатно можете да забележите, авторот на статијава во последно време мошне често пренесува вести од Словенија :) Изминатиов период имав прилика да работам на еден регионален проект за вмрежување на некои агенции од регионот за потребите на еден клиент, па така мошне често имав прилика одблиску да ги ... Read More »

Интервју со Игор Мишевски – извршен директор на Nova Solutions

Игор Мишевски - Nova Solutions интервју Маркетинг365

Празнично, на мое големо задоволство, како гостин на Маркетинг365 денеска го имаме Игор Мишевски, сопственик и извршен директор на Nova Solutions, една од водечките македонски агенции за интернет маркетинг и менаџирање со социјални медиуми. Повеќе за неговата работа, трендовите во развојот на социјалните мрежи, како и неговото видување за случувањата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365