Home » Tag Archives: наплата

Tag Archives: наплата

И YouTube воведува можност за наплата на содржината

Авторите кои заработуваат преку монетизација на своите видео содржини одсега на YouTube ќе можат да активираат и сопствени „Premium“ канали и да наплатуваат гледање на видеа и други ексклузивни содржини Само што дознавме дека Фејсбук ќе започне на им нуди на администраторите на групите можност за наплата на членството, слична ... Read More »

Членството во Фејсбук групите би можело да се наплаќа од 4,99 до 29,99 долари месечно

Фејсбук најави дека администраторите на групите ќе имаат можност преку нивните платформи на членовите да им наплатуваат претплата Од Фејсбук велат дека сакаат да ја зајакнат заедницата на администратори кои водат големи и квалитетни групи на оваа социјална мрежа, креираат содржини за нив и го користат своето време и енергија ... Read More »

Фејсбук ќе престане да ги наплатува случајните кликови на рекламите

Видео реклами на Фејсбук

Фејсбук најави дека планира да престане да им наплатува на огласувачите кога корисниците случајно ќе кликнат на нивните огласи, што би можело да го намали бројот на иритирачки огласи кои тешко може да се заобиколат, како што се pop-up прозорчињата, истовремено штедејќи ги парите на огласувачите. Социјалната мрежа планира да ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365