Home » Tag Archives: народна банка

Tag Archives: народна банка

Алфа банка АД Скопје од денес има нов сопственик

Алфа банка АД Скопје има нов сопственик, ова денес го објави Народната Банка на Република Македонија. Народната банка претходно даде согласност на Silk Road Capital AG од Швајцарија за купување на 100% од акциите на Алфа банка АД Скопје. Во случајот на Silk Road Capital AG се работи за таканаречен ... Read More »

Народна и Тутунска банка најзастапени во медиумите од минатата недела

Според податоците на Пресклипинг, во изминатата недела, најмногу за банките објавувале интернет порталите кои објавиле дури 162 објави од вкупно 212 информации во сите медиуми. Најзастапена банка на интернет порталите била Народна банка а додека со најголем број на објави на телевизија и радио минатата недела беше Тутунска банка.  Во весниците ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365